LoveBlack

MySite.com :: نمايش موضوعات - فرشته ها در بین ما

`

فرشته ها در بین ما

ارسال موضوع جديد  پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر 

MySite.com صفحه اول انجمن -> مطالب خواندنی

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام

Brighman
کاربر جدید
کاربر جدید

وضعيت: آفلاين
8 مرداد ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 10
محل سكونت: Night-City

ارسالارسال شده در: چهارشنبه، 9 مرداد ماه ، 1387 18:36:34    موضوع مطلب: فرشته ها در بین ما پاسخ همراه با اعلان

فرشته ها در بین ما --- نوشته ي آلاباما --- ترجمه Brightman.

در یک روز سرد زمستانی، داشتم از مدرسه به خونه می اومدم. از میون جنگل یه میانبر زدم که راهم رو گم کردم. هوا داشت تاریک می شد و من تنها بودم و می ترسیدم. اما یه پیرمرد مهربون دست منو گرفت و منو تا خونه آورد. مامان اونو نمی دید، اما اون هنوز اونجا ایستاده بود و من از اعماق قلبم می دونستم که اون پاسخ دعاهای من بود. بله، من بر این باورم که فرشته هایی از یه جایی اون بالا بالاها، بین ما فرستاده میشن. اونها در تاریک ترین لحظات پیش من و شما می آیند تا به ما نشون بدهند که چطور زندگی کنیم، تا به ما بیاموزند که چطور دست دهندگی (کمک) داشته باشیم، تا با نور عشق ما رو راهنمایی کنند. وقتی زندگی با لحظات مشکل خودش منو به زانو در میاره، همیشه یه نفر هست تا منو آروم کنه، یه واژه ي پرمحبت از یک غریبه که دست کمکی به من قرض می ده، یا یک تلفن ساده از یک دوست که ففط می گه می فهمم. آیا جالب نیست که در انتهای تاریک راه یه نفر، تنها با یک روزنه از امید، اون رو روشن می کنه؟ بله، من بر این باورم که فرشته هایی از یه جایی اون بالا بالاها، بین ما فرستاده میشن. اونها در تاریک ترین لحظات پیش من و شما می آیند تا به ما نشون بدهند که چطور زندگی کنیم، تا به ما بیاموزند که چطور دست دهندگی (کمک) داشته باشیم، تا با نور عشق ما رو راهنمایی کنند. افراد بسیاری بوده اند که در غریب ترین مکانها، خود را به ما نشان داده اند، تا در لحظات نیاز با مهربانی خود ما را خوشنود کنند. بله، من بر این باورم که فرشته هایی از یه جایی اون بالا بالاها، بین ما فرستاده میشن. اونها در تاریک ترین لحظات پیش من و شما می آیند تا به ما نشون بدهند که چطور زندگی کنیم، تا به ما بیاموزند که چطور دست دهندگی (کمک) داشته باشیم، تا با نور عشق ما رو راهنمایی کنند.

و باز هم خاموش است!
Nightman

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل بازديد از سايت ارسال كننده مطلب شناسه Yahoo
تشکر کاربران
تشکر Brighman از اين تاپيک 
تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر

MySite.com صفحه اول انجمن -> مطالب خواندنی

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
صفحه 1 از 1

نام کاربري:      کلمه عبور:     

~ يا ~
عضويت در سايت